Larsmo pensionärer r.f.

Månadsmöte 19.1.2023

19.01.2023 kl. 21:17
Torsdagen 19.01 var det dags att inleda  verksamhetsåret 2023 med årets första månadsmöte

Larsmo Pensionärer r.f. Rapport från Januari Månadsmöte 19.01.2023 kl.13.00   Fritidsgården

Torsdagen 19.01 var det dags att inleda  verksamhetsåret 2023 med årets första månadsmöte. Glädjande nog kunde ordföranden i samband med hälsningsanförandet välkomna 104 st. medlemmar, som  samlats för att avnjuta en trevlig eftermiddag i likasinnades närvaro.

Dagen inleddes med psalmen Blott en dag. Januarimötet var som brukligt tillägnad att minnas de medlemma, som lämnat oss och jordelivet under 2022. De 7 medlemmarna som gått in i evigheten var Berndt Sundberg, Boris Finström, Ester Fagersund, Kurt Sundqvist, Hans Jungar, Margareta Haglund samt Thor Levlin. För alla dessa tändes ett ljus, och deras minne hedrades med en tyst minut.

Efter parentationen läste Monica Svenfelt en passande dikt. Efter det sjöngs ännu unisont O hur saligt att få vandra. Så följde ännu en del information om betalning av medlemsavgiften mm, Ingmar Käld informerade om den förestående Spa-resan till Haapsalu i april, samt P-O Renlund om datacafeet 24.01 i biblioteket.

Efter gott kaffe med goda bullor, samt en stunds välbehövligt kaffesnack blev det dags för våra musikaliska gäster Eivor o Nisse Johansson, som spelade och sjöng så vackert och stämningsfullt för oss. Efter att alla vinster i det obligatoriska lotteriet funnit sina vinnare, sjöngs ännu en stämningsfull sång med vacker text Min hembygd till melodin Du gamla du fria.

Efter avslutningsorden med tack till de närvarande och medverkande samt info om nästa möte sjöngs ännu unisont Härlig är kvällen stående. Efter det for alla hemåt, hoppeligen nöjda med vad de upplevt under vår gemensamma eftermiddag.

Sekreteraren.

Sekreteraren