Larsmo pensionärer r.f.

Årsmöte och månadsmöte 16.2.2023

18.02.2023 kl. 09:14
Verksamhetsåret 2023 andra månads-och tillika årsmöte anordnades torsd. 16.02 i Fritidsgården.

Larsmo Pensionärer r.f.

Februari månadsmöte och                               Årsmöte16.02.2023 kl.13.00 i Fritidsgården

Verksamhetsåret 2023 andra månads-och tillika årsmöte anordnades torsd. 16.02 i Fritidsgården. Glädjande nog hade ett  knappt tiotal ”förstagångens” nya medlemmar kommit för att i sällskap med ett  ca 100-tal  andra  tillbringa eftermiddagen i likasinnades sällskap.  

Efter sedvanliga öppningsceremonier, och presentation av dagens program och gäster inleddes dagen med årsmöte. Från årsmötet kan nämnas att det i stort sett blev omval över hela linjen, presidiet och hela styrelsen fortsätter som förut (styrelsen och funktionärerna finns på hemsidan under kontakt). Enda egentliga förändringen blev att årsavgiften höjdes till 20 € from 2024.

Efter årsmötet fortsatte det normala månadsmötet. Först med en välförtjänt kaffepaus, som till vår tacksamhet sponsrades av Sonja Nyholm från INGSVA. Innan Sonja fick komma till tals, kom ordföranden till sin fasa på att vi i vår iver att hålla årsmöte glömt bort att sjunga. Spelmännen för dagen Uffe o Nisse förstärkt med Eivor fick därför ”räpa till” med 2 sånger det blev Jag väntar vid min mila, och I natt jag drömde. Så blev det Sonjas tur. Hon berättade för den församlade menigheten om intressanta kommande resor på ett medryckande och förtjänstfullt sätt tror säkert många fick resfeber. Tack Sonja. Vi sjöng ännu Små nära ting innan  en hel del informationer bl.a om den stundande Spa resan till Haapsalu, data cafèet 21.02 vid biblioteket.  Nästa möte hålls 16.03 och då gästas vi av distriktsordföranden Anita Ismark, hon berättar bl.a i ord och bild om sin resa till passionsspelen i Oberammergau  i höstas

Mötet avslutades traditionsenligt med att vi stående sjöng Nu går sista visan

Tack för denna gång.

Sekreteraren.

Sekreteraren